Fri frakt på order över 800:-. Gäller hela sortimentet.
Kundvagn
0 artiklar
  • Din kundvagn är tom.
  • Fri frakt över 800 kr
Prov-Hydrating Fluid Foundation 1 ml, Smashit

Prov-Hydrating Fluid Foundation 1 ml, Smashit

Artikelnummmer: provsmashit
-4 Tillfälligt slut
(0) Skriv en recension
10 kr
Fraktkostnad från 14 kr

Smashit foundation har precis fått väldigt bra betyg i tidningen Hälsa.

Täckande, vatten- och fuktresistent foundation som sitter 24 h utan att kännas tung eller täppa till porerna. Mineralpigmenten anpassar sig till din hudton.  Med sitt innehåll av solrosolja och Acerola körsbärsextrakt, och med sin lätta och flytande konsistens bidrar denna  foundation till att återfukta och lugna huden. Hyaluronsyra och silkeaminosyra skyddar huden från fria radikaler. Produkten passar alla hudtyper. Se nedan för detaljerad beskrivning av innehåll, användning och färgnyanser. 

Beige är den tredje ljusaste färgnyansen efter Cream i skalan. Det är nyansen för dig som är mediumljus (någonstans mellan Milk och Olive i färgskalan). Den passar dig som lätt får lite färg på sommaren utan att bli röd. Beige är en av de mest sålda nyanserna i Sverige och går lite åt det varmt gula hållet.

Cream är den näst ljusaste färgnyansen efter Milk i skalan och går lite åt det kallt rosa hållet.Det är nyansen för dig som är mediumljus åt det kalla (ljusa) hållet.

Milk foundation är den ljusaste färgnyansen. Det är nyansen för dig som är riktigt ljus i ansiktet och ofta p.g.a. din ljushet har svårt att finna en bra nyans på foundation. Nyansen går en aning åt det gula hållet för att få bort lätt rödhet i ansiktet.  

Olive foundation är den mörkaste färgnyansen. Det är nyansen för dig som är gyllenbrun åt det gula hållet eller för dig som vill få bort lätt rödhet i ansiktet

Vanilla kommer efter Beige i skalan. Det är nyansen för dig som är beige i ansiktet och lätt får en rödare nyans exempelvis vid ansträngning. Vanilla är nyansen för dig som föredrar en foundation som går mycket åt det gula hållet. Den är i mörkhetsgrad väldigt lik beige men mer ljust gul för att dämpa röda toner.

Tender

Linen

Natural

Toast

Applicera foundation i ditt ansikte, jobba inifrån och ut. Se till att du inte tar för mycket utan jobba in din foundation ordentligt. Detta gör du mest hygieniskt med en foundationpensel.

Ingredients:
Deionized Water, Micro-mineral Pigments, Tridecyl Neopentanoate, Sunflower (Helianthus annuus) Oil, Acerola Cherry (Malpighia glabra) extract, Ginseng (Panax Ginseng) Extract, Rosemary (Rosmarinus officinalis) Extract, Hyaluronic Acid, Liquorice (Glycyrrhiza glabra) Extract, Sodium PCA, Glucose, Glucose Oxidase, Lactoperoxidase, Mica, Lauroyl Lysine, Silk Amino Acids.

 

Logga in för att skriva en recension.

Ställ en fråga

Andra kunder köpte även