Fri frakt på order över 800:-. Gäller hela sortimentet.
Kundvagn
0 artiklar
  • Din kundvagn är tom.
  • Fri frakt över 800 kr

Om Simply Pure

Simply Pure är ett "enmansföretag" som erbjuder ekologiska hud- och hårvårdsprodukter, samt makeup. Med denna e-butik vill jag säkra att du som kund får så rena produkter som möjligt. För att du ska få bästa möjliga förutsättningar för att avgöra hur du vill handla innehåller hemsidan en informationsdatabas där du förutom att testa dina hygienprodukter för skadliga ämnen på ”Checklistan” även kan läsa om ”Våra varumärken”, ”Om huden” och ”Om färgval”.

Vill du att andra, t.ex. på ditt företag, ska kunna ta del av informationen erbjuder jag att komma till ditt företag och hålla föredrag om hygienprodukter och berätta om hälsosammare alternativ.

Jag som startat och driver Simply Pure är biolog med specialisering inom immunologi och allergi och har själv länge haft svåra problem med eksem. Efter mitt första barn blev eksemet bättre, men efter några år, och ett par tvillingar, blev det mycket sämre och jag började leta efter bra hudprodukter och makeup. Efter att ha konstaterat att det inte fanns bra alternativ varken hos apoteket eller hos hälsokosten beslutade jag att starta en egen e-butik där alla, också personer med problemhud, kan hitta lämpliga produkter. Med Informationsdatabasens ”Checklistan” hoppas jag att kunna bidra till att sprida information om hälsovådliga ämnen och att öka fokus på bättre alternativ.

Är det något du undrar eller kanske något du saknar i e-butiken, tveka inte att kontakta mig. Frågor som kan vara av intresse för många kunder lägger jag gärna ut under rubriken ”Frågor & svar”. Hör också gärna av dig med ris & ros.


Dorte Nissen/Simply Pure