Fri frakt på order över 800:-. Gäller hela sortimentet.
Kundvagn
0 artiklar
  • Din kundvagn är tom.
  • Fri frakt över 800 kr
HoneyMandarin 100 ml, ZenzTherapy

HoneyMandarin 100 ml, ZenzTherapy

Artikelnummmer: ZT02
2 st. i lager
(0) Skriv en recension
395 kr
Fraktkostnad från 42 kr

ZenzTherapy oljorna är gjorda av naturens bästa ingredienser för optimal vård och välbefinnande. Serien är utvecklad som ett multifunktionellt koncept (hår, hud och bad) och är baserad på många års kunskap om effekterna av aromaterapi.

Honey-Mandarin
Produktbeskrivning
Doft: Mjuk doft av honung och mandarin.
Hår: Ger extra näring till torrt och slitet hår. Vårdar oh skyddar kemiskt behandlat hår.
Hud: Fukt, näring och smidighet. Regenererande ”anti-age”
Psykisk: ”Balsam för själen”, skyddande, tröst og sötma.

Zenz Therapy oljor – användartips
Hår: fördela oljan i torrt eller halvtorrt hår och massera lätt. Linda först in håret stramt i plastfolie och sedan i en handduk. Låt kuren sitta i 10-20 minuter. Tvätta därefter som vanligt. Kuren kan användas ett par gånger i veckan och resulterar i ett mer glansfullt hår. Stylingtips: Man kan även blanda i ett par droppar i ett balsam och fördela blandningen i halvtorrt hår.
Kropp: massera in oljan på fuktig hud direkt efter badet. Detta gör huden mjuk och ger den lyster. Oljan går även bra att använda som en lyxig massageolja.
Ansikte: massera in 4-5 droppar olja i ansiktet efter rengöring. Avlägsna ev överskott med en servett och applicera dag- eller nattkräm. Kuren kan användas ett par gångar i veckan och ger en mättad hud med fin lyster.
Bad: häll i 2-3 msk olja i badet eller fotbadet och njut av doftens inverkan på dina sinnen.
Rakning: oljan kan användas som rakolja för både ansikte och kropp. Huden blir mjuk och smidig samtidigt som risken för hudirritationer och skäggpest reduceras. Fukta huden och fördela 3-5 droppar olja i handflatan och massera huden i cirkulära rörelser så att håren mjukgörs. Om du använder rakapparat kan du nöja dig med 2 droppar olja.

Innehåll:
Sesamum Indicum (Sesam) olja*, Simmondsia chinensis (Jojoba) olja* , doft från essensiella oljor: Citrus reticulata (mandarin*), honung, Amyris balsamifera (sandalwood), Styrax tonkinensis (Benzoeharts). Deklareringpliktiga doftämnen från essentiella oljor: Citronellol**, Limonene **, Linalool**
(*) Certifierad ekologisk.
(**) Fråm naturliga essentiella oljor.

Logga in för att skriva en recension.

Ställ en fråga

Andra kunder köpte även

Vi rekommenderade även